Tuesday, March 16, 2010

tablecloth update


Promised you to keep you posted on the Textile Museum Tablecloth project. Well, next Thursday it is T-Day! I have just sent in my design and before tidying up my workspace I took these pictures. Here you see some sketches, the teatowel that inspired me and a part of my final design! When the tablecloth and the teatowels are finished I'll come back to you with more pics!

8 comments:

 1. Mooi en vrolijk design! Ik ga gauw eens naar Gent om je spulletjes daar te gaan bekijken! Ik zou heel graag die bloemen-cadeaulabels willen kopen :)
  Beste groeten,
  Marjolijn (België)

  ReplyDelete
 2. Weer een mooi design !
  Ik ben benieuwd hoe dat er op textiel uitziet.
  De bloemen heb ik besteld via bijzonder mooi, ik hoop dat ze snel in de bus vallen, wil graag meer lente in huis!

  Succes met je mooie werk

  Groet,
  Marleen

  ReplyDelete
 3. wie schön! wunderbare muster und farben...

  ReplyDelete
 4. Ohhh, dat is wel helemaal mijn smaak, zeg, is het zo dat wij die dan kunnen kopen in Tilburg of is dit gewoon een subliem kado voor jou alleen? Ook tof natuurlijk!
  x Guusje

  ReplyDelete
 5. Hey Guusje! In principe is dit écht een persoonlijk cadeau. Heerlijk hè. Op aanraden van Sabien trouwens, want ik dacht gelijk aan mijn afzetmarkt. Op die manier ontwerpen, zo lekker zonder commerciele beperkingen, was nog wel het grootste cadeau. Lekker hobbyen, net als vroeger!
  Kreeg gisteren een telefoontje van het museum: mijn ontwerp is leuk, maar het mag maar met 1 kleur...snik. Daar gaat m'n lekkere kleurencombi. Nou ja, er zijn morgen nog heel veel keuzes te maken: soort garen (linnen, katoen, glans), de kleur en ook de verschillende soorten binding bepalen het ontwerp. Spannend! Ik hou je op de hoogte!

  ReplyDelete
 6. Oh, wat ongelooflijk bijzonder! Ik was net aan het struinen tussen garen en vond nog oude weefgetouw werken, ook hele fijne met glans en zonder glans. Het uitdagende is om er iets moois van te maken met een eigentijdse draai eraan. Iets wat bij mij nog niet helemaal lukte, beetje oubollig zag ik nu, HA! Sommigen uit mijn klas waren echte natuurtalenten en maakte binnen no time de meest fantastische dingen. Maar helaas ben ik niet van dat type.
  Niet vergeten te kieken die handel!

  ReplyDelete
 7. wunder-, wunder-, wunderschön...

  ReplyDelete

Allways happy if you leave me a note!
Spam will be removed and reported.